Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Wilt u een bierhouder online bestellen zodat u voortaan altijd eenvoudig uw favoriete biertjes of frisdrank kunt vervoeren? Of zoekt u een mooi geschenk voor een jarige?

In onze webshop koopt u een unieke lederen bierhouder, ook wel bliktraeger genoemd, die met de hand wordt gemaakt in ons atelier in Lichtenvoorde. Al zeventig jaar creëren wij hier de mooiste producten voor het interieur en als geschenk, met grote passie voor de ambacht. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze bierhouders.

Koop uw favoriete bierhouder en andere geschenken online in onze webshop

De bierhouders van Stoverinck Lederwaren hebben een vintage uitstraling door het gebruik van antiek leer in verschillende bruintinten. De bliktraeger wordt geleverd met montagematerialen en een bouwtekening, zodat u deze zelf eenvoudig in elkaar zet.

Is de bierhouder een cadeautje voor iemand anders? Het product komt met een luxe geschenkdoos, waardoor u deze direct cadeau geeft. Bovendien past de bierhouder door de brievenbus en verzendt u deze dus gemakkelijk per post.

Kies voor een handgemaakt lederen product

Wanneer u online een bierhouder bestelt bij Stoverinck Lederwaren, kiest u voor een handgemaakt product. De bierhouders zijn dan ook allen voorzien van een imprint en vervoeren zowel blikjes als flesjes.

U bekijkt het overzicht van al onze geschenken in onze webshop. Heeft u vragen over het bestellen of bent u op zoek naar een uniek product op maat? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 544-370037 of per e-mail op info@stoverincklederwaren.nl.