• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

Wilt u een bierhouder online bestellen zodat u voortaan altijd eenvoudig uw favoriete biertjes of frisdrank kunt vervoeren? Of zoekt u een mooi geschenk voor een jarige? In onze webshop koopt u een unieke lederen bierhouder, ook wel bliktraeger genoemd, die met de hand wordt gemaakt in ons atelier in Lichtenvoorde. Al zeventig jaar creëren wij hier de mooiste producten voor het interieur en als geschenk, met grote passie voor de ambacht. Dit ziet u terug in de kwaliteit van onze bierhouders.

Bierdrager Biertje to go bouwpakket voor 6 flessen SL 2020

22,50

Biertjes to go!
Stoverinck’s Biertje to go bouwpakket stoere echt lederen bierfleshouder voor 6 flesjes uitgevoerd in uniek antiek bruin leer  een origineel cadeau
Leuk om te krijgen , leuk om te maken

Inhoud niet inbegrepen

Blikdrager leer Bliktraeger 6 pack SL 2025

29,50

Stoverincks  stoere echt lederen Bliktraeger geschikt voor 6 blikjes bier of frisdrank uitgevoerd in uniek antiek bruin leer.

Biertjes of frisdrank to go

Inhoud niet inbegrepen

Lederen Wijndrager Winetraeger enkel SL 2031

14,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder van eersteklas leer in schitterende cognackleur.

Inhoud niet meegeleverd

Lederen Wijndrager Winetraeger voor 2 flessen SL 2036

17,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder voor 2 flessen wijn van eersteklas leer in schitterende cognac kleur.

Inhoud niet meegeleverd

Leren cadeau toolbag SL 2050

56,50

Luxe lederen cadeau toolbag van topkwaliteit volnerf leer in fraaie cognackleur
excl. inhoud

 

Koop uw favoriete bierhouder en andere geschenken online in onze webshop

De bierhouders van Stoverinck Lederwaren hebben een vintage uitstraling door het gebruik van antiek leer in verschillende bruintinten. De bliktraeger wordt geleverd met montagematerialen en een bouwtekening, zodat u deze zelf eenvoudig in elkaar zet. Is de bierhouder een cadeautje voor iemand anders? Het product komt met een luxe geschenkdoos, waardoor u deze direct cadeau geeft. Bovendien past de bierhouder door de brievenbus en verzendt u deze dus gemakkelijk per post. Naast een lederen bierhouder bestelt u in onze webshop ook de volgende geschenken van natuurlijk gelooid leer online:

  • Plankdragers
  • Kruidenrekken
  • Bureausets
  • iPad-houders
  • Wijndragers

Kies voor een handgemaakt lederen product

Wanneer u online een bierhouder bestelt bij Stoverinck Lederwaren, kiest u voor een handgemaakt product. De bierhouders zijn dan ook allen voorzien van een imprint en vervoeren zowel blikjes als flesjes. U bekijkt het overzicht van al onze geschenken in onze webshop. Heeft u vragen over het bestellen of bent u op zoek naar een uniek product op maat? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 544-370037 of per e-mail op info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!