Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Met een bagagetas voor op de motor gaat u voortaan onbezorgd op reis. Op de motor kunt u natuurlijk niet al te veel meenemen, maar het is wel handig om uw belangrijkste spullen bij de hand te hebben.

Daarom maken wij bij Stoverinck Lederwaren de mooiste producten van leder van de hoogste kwaliteit. Met onze bagagetas voor op uw motor kunt u voortaan stijlvol en efficiënt op pad.

De bagagetas voor op de motor in diverse kleuren en ledersoorten

Bij ons vindt u de ideale handgemaakte motortas voor op uw motor. In ons atelier in Lichtenvoorde maken we al jaren met veel plezier en vakmanschap de mooiste tassen en accessoires van leder.

Als motorrijder weet u waarschijnlijk hoe belangrijk het is dat u waardevolle spullen binnen handbereik heeft. Omdat wij van mening zijn dat bij een stoere motor een stoere bagagetas hoort, hebben wij een ruim aanbod van diverse soorten tassen in verschillende kleuren.

Denk bijvoorbeeld aan een efficiënte frametas waarin u eenvoudig uw sleutels, telefoon of zelfs eten of drinken in op kunt bergen. U kiest uit rund- of waterbuffelleer in de kleuren zwart en antiekbruin en bent gegarandeerd van de hoogste kwaliteit écht leer. Zo geniet u jarenlang van de bagagetas op uw motor!

Neem een kijkje in onze webshop en bestel direct

In onze webshop filtert u op wat u nodig heeft en krijgt u meteen een duidelijk overzicht van onze collectie.

Heeft u de bagagetas voor uw motor gevonden die u mooi vindt? Bestel hem dan direct en ontvang hem binnen enkele werkdagen thuis. Heeft u eerst nog vragen aan ons? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of een e-mail te sturen naar info@stoverincklederwaren.nl.