Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Email.

Stuur een Email naar :  info@stoverincklederwaren.nl    met de reden voor de retour en evt. een paar foto’s.

Retour procedure:

  1. Meld het artikel altijd aan voor retour via  info@stoverincklederwaren.nl
  2. Pak het artikel zodanig goed en stevig in dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is liefst in de originele verpakking.
  3. Verzend het artikel in een stevige doos.
  4. Vul het toegestuurde retournummer in op het met de bestelling meegeleverde retourformulier en doe dit in de doos of verpakking.
  5. Of schrijf het toegestuurde retournummer en het adres van Stoverinck Lederwaren op de doos:

Stoverinck Lederwaren BV
Mercatorstraat 1
7131PW Lichtenvoorde
The Netherlands

  1. Wij bekijken de staat van het teruggestuurde artikel en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.
  2. de uiterste inleverdatum is 30 dagen na ontvangst van de bestelling / goederen.
  3. we accepteren geen pakketten / artikelen die ongefrankeerd worden verzonden of verpakkingen die van de buitenkant beschadigd zijn.
  4. Artikelen die gepersonaliseerd zijn en artikelen die op maat en/of op speciale bestelling zijn gemaakt komen niet in aanmerking voor retour.
  5. Retourzendingen die niet binnen de inlevertermijn (30 dagen) zijn aangemeld of helemaal niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen en komen dan ook niet in aanmerking voor vergoeding of terugbetaling.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.