Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

In onze webshop koopt u eenvoudig een lederen bierfleshouder online. Een bierfleshouder staat ook wel bekend als een biertraeger en is een handig accessoire om uw favoriete bier in te vervoeren.

Bovendien is het een mooi geschenk om aan iemand cadeau te geven. Alle producten van Stoverinck Lederwerken worden met de hand en op ambachtelijke wijze gemaakt. Zo bent u bij uw online aankoop in onze webshop altijd zeker van een unieke bierfleshouder.

Bestel een ambachtelijk gemaakte bierfleshouder online in onze webshop

Al zeventig jaren ontwerpen wij originele geschenkartikelen in ons eigen atelier in Lichtenvoorde, die veelal met de hand worden gemaakt. Ook een lederen bierfleshouder, die u eenvoudig online in onze webshop bestelt, wordt gemaakt met passie voor de ambacht.

Het leer geeft de biertraeger zijn robuuste uitstraling. Bovendien gebruiken wij leer van hoge kwaliteit in verschillende tinten. Al onze lederen bierfleshouders zijn voorzien van een imprint, wat het handgemaakte karakter benadrukt.

Nadat u uw favoriete houder online heeft besteld, zet u deze thuis eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en bouwtekening. Bent u of uw ontvanger meer een wijnliefhebber? Wij maken ook prachtige lederen wijnfleshouders.

Geef een stoere, lederen bierfleshouder cadeau

Koop een bierfleshouder online in onze webshop en maak iemand blij met het ideale verjaardagscadeau. De biertraeger wordt verpakt in een luxe geschenkdoos en past ook door de brievenbus.

Bestelt u liever een houder voor blikjes? Dan is onze lederen bliktraeger een mooi geschenk. Al onze producten bekijkt u in onze webshop. Heeft u vragen over onze bierfleshouders of wilt u een product op maat laten ontwerpen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of door te e-mailen naar info@stoverincklederwaren.nl.