• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

In onze webshop koopt u eenvoudig een lederen bierfleshouder online. Een bierfleshouder staat ook wel bekend als een biertraeger en is een handig accessoire om uw favoriete bier in te vervoeren. Bovendien is het een mooi geschenk om aan iemand cadeau te geven. Alle producten van Stoverinck Ledewerken worden met de hand en op ambachtelijke wijze gemaakt. Zo bent u bij uw online aankoop in onze webshop altijd zeker van een unieke bierfleshouder.

Bierdrager Biertje to go bouwpakket voor 6 flessen SL 2020

22,50

Biertjes to go!
Stoverinck’s Biertje to go bouwpakket stoere echt lederen bierfleshouder voor 6 flesjes uitgevoerd in uniek antiek bruin leer  een origineel cadeau
Leuk om te krijgen , leuk om te maken

Inhoud niet inbegrepen

Aanbieding!

Blikdrager leer Bliktraeger 6 pack SL 2025

26,50

Stoverincks  stoere echt lederen Bliktraeger geschikt voor 6 blikjes bier of frisdrank uitgevoerd in uniek antiek bruin leer.

Biertjes of frisdrank to go

Inhoud niet inbegrepen

Aanbieding!

Lederen Wijndrager Winetraeger enkel SL 2031

12,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder van eersteklas leer in schitterende cognackleur.

Inhoud niet meegeleverd

Lederen Wijndrager Winetraeger voor 2 flessen SL 2036

17,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder voor 2 flessen wijn van eersteklas leer in schitterende cognac kleur.

Inhoud niet meegeleverd

Leren cadeau toolbag SL 2050

56,50

Luxe lederen cadeau toolbag van topkwaliteit volnerf leer in fraaie cognackleur
excl. inhoud

 

Bestel een ambachtelijk gemaakte bierfleshouder online in onze webshop

Al zeventig jaren ontwerpen wij originele geschenkartikelen in ons eigen atelier in Lichtenvoorde, die veelal met de hand worden gemaakt. Ook een lederen bierfleshouder, die u eenvoudig online in onze webshop bestelt, wordt gemaakt met passie voor de ambacht. Het leer geeft de biertraeger zijn robuuste uitstraling. Bovendien gebruiken wij leer van hoge kwaliteit in verschillende tinten. Al onze lederen bierfleshouders zijn voorzien van een imprint, wat het handgemaakte karakter benadrukt. Nadat u uw favoriete houder online heeft besteld, zet u deze thuis eenvoudig in elkaar met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en bouwtekening. Bent u of uw ontvanger meer een wijnliefhebber? Wij maken ook prachtige lederen wijnfleshouders.

Geef een stoere, lederen bierfleshouder cadeau

Koop een bierfleshouder online in onze webshop en maak iemand blij met het ideale verjaardagscadeau. De biertraeger wordt verpakt in een luxe geschenkdoos en past ook door de brievenbus. Bestelt u liever een houder voor blikjes? Dan is onze lederen bliktraeger een mooi geschenk. Al onze producten bekijkt u in onze webshop. Heeft u vragen over onze bierfleshouders of wilt u een product op maat laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of door te e-mailen naar info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!