• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

Wilt u een bierhouder met lederen riem online bestellen? Bij Stoverinck Lederwaren kiest u uit houders die geschikt zijn voor zowel flesjes als blikjes bier. Sinds 1946 ontwerpen en maken we producten van eersteklasleer in ons atelier in Lichtenvoorde. Zo vervoert u voortaan uw favoriete bier met een stevige houder die ook nog eens een luxe uitstraling heeft!

Bij ons koopt u een bierhouder met handgemaakte riem online

In onze studio werken we elke dag met zorg aan unieke relatiegeschenken en maatwerkproducten. Ook onze bierhouders worden met de hand gemaakt met passie voor de ambacht. Onze bierhouders zijn daarom ook erg geschikt om cadeau te geven. Uit ons aanbod kiest u uit verschillende kleuren. Bovendien wordt de bierhouder na het online bestellen bij u thuis geleverd met bevestigingsmaterialen voor de riem. Met een bouwtekening gaat u of de vervanger vervolgens aan de slag met het in elkaar zetten van uw unieke bierhouder. Alle onze producten zijn tevens voorzien van een stoere imprint voor een extra persoonlijk karakter.

Bezoek nu onze webshop

In onze webshop bestelt u eenvoudig uw favoriete bierhouder met lederen riem online. Door het gebruik van antiek leer hebben al onze bierhouders een unieke, vintage uitstraling. Dit geldt ook voor onze wijndragers. Heeft u vragen over het bestellen of wilt u een product op maat kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of te e-mailen naar info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!