Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Wilt u een handgemaakte lederen bierhouder online bestellen? Bij Stoverinck Lederwaren kunt u zowel bier, blik of wijn dragers online bestellen. Wij ontwerpen en maken producten van eersteklas leer in ons atelier in Lichtenvoorde.

Zo neemt u voortaan uw favoriete bier of wijn mee in een stoere robuuste bierdrager of een classy cognac kleurige wijndrager naar uw vrienden, familie of kennissen.

Bij ons koopt u een handgemaakte leren bierdrager online

In ons atelier werken we elke dag met zorg aan unieke relatiegeschenken en maatwerkproducten. Ook onze bierdragers worden met de hand gemaakt en met passie voor het ambacht. Onze unieke bierhouders zijn erg leuk om cadeau te geven.

De bierdrager wordt na het online bestellen bij u thuis geleverd met bevestigingsmaterialen voor de riemen. Met de bijgevoegde bouwtekening en instructiefilmpje gaat u aan de slag met het in elkaar zetten van uw unieke bierdrager. Alle onze producten zijn tevens voorzien van een stoere imprint voor een extra persoonlijk karakter.

Bezoek nu onze webshop

In onze webshop bestelt u eenvoudig deze unieke bierdrager online. Door het gebruik van vintage look leer hebben al onze bierdragers een vintage uitstraling. Dit geldt ook voor onze wijndragers.

Heeft u vragen over het bestellen of wilt u een product op maat kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of te e-mailen naar info@stoverincklederwaren.nl.