• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

Bent u op zoek naar een mooie bierhouder? Dan zit u bij Stoverinck Lederwaren helemaal goed. Een bierhouder is een handige accessoire om uw favoriete bier in te vervoeren. Tevens is het een mooi geschenk om aan iemand cadeau te doen. Wij maken deze met alle plezier met de hand op ambachtelijke wijze. U bent hierdoor altijd zeker dat u een uniek exemplaar heeft van alleen de beste kwaliteit!

Bierdrager Biertje to go bouwpakket voor 6 flessen SL 2020

22,50

Biertjes to go!
Stoverinck’s Biertje to go bouwpakket stoere echt lederen bierfleshouder voor 6 flesjes uitgevoerd in uniek antiek bruin leer  een origineel cadeau
Leuk om te krijgen , leuk om te maken

Inhoud niet inbegrepen

Blikdrager leer Bliktraeger 6 pack SL 2025

29,50

Stoverincks  stoere echt lederen Bliktraeger geschikt voor 6 blikjes bier of frisdrank uitgevoerd in uniek antiek bruin leer.

Biertjes of frisdrank to go

Inhoud niet inbegrepen

Lederen Wijndrager Winetraeger enkel SL 2031

14,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder van eersteklas leer in schitterende cognackleur.

Inhoud niet meegeleverd

Lederen Wijndrager Winetraeger voor 2 flessen SL 2036

17,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder voor 2 flessen wijn van eersteklas leer in schitterende cognac kleur.

Inhoud niet meegeleverd

Leren cadeau toolbag SL 2050

56,50

Luxe lederen cadeau toolbag van topkwaliteit volnerf leer in fraaie cognackleur
excl. inhoud

 

Een bierhouder voor uzelf of als origineel relatiegeschenk

Al meer dan zeventig jaar specialiseren wij ons in lederwaren. Daarom zult u in onze webshop ook allerlei producten vinden die van echt rund- of waterbuffelleer zijn gemaakt. Zo ook de lederen wijnfleshouder en bierhouder. Dit zijn beide ontzettend leuke accessoires om uw favoriete bier in te zetten en vervolgens op pad te gaan. Ook als relatiegeschenk is dit een origineel cadeau. U bestelt uw bierhouder online en vervolgens zet u hem eenvoudig thuis in elkaar met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en bouwtekening. U hoeft geen creatieveling te zijn om dit voor elkaar te krijgen en het is tevens leuk om te doen. De houder is tevens voorzien van een eigen imprint, wat het geheel nog eens een extra authentiek karakter geeft. Bent u gek op leder en wilt u naast de bierhouder nog meer prachtige lederexemplaren kopen? Kijk dan ook eens naar bijvoorbeeld onze lederen bagagerol of andere mooie producten.

Koop nu uw favoriete exemplaar

Ziet u het zitten om iemand een bierhouder cadeau te doen of zelf op pad te gaan met deze echte blikvanger? Bestel hem dan nu eenvoudig via onze webshop. Heeft u vragen over onze producten of wilt u iets op maat laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of door te e-mailen naar info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!