• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

Een frametas voor uw motor koopt u eenvoudig bij Stoverinck Lederwaren. Deze tas wordt, zoals de naam al zegt, bevestigd aan het frame van uw motor. Over het algemeen bevindt deze tas zich naast het achterwiel. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij uw belangrijkste spullen. Ook  geeft het uw motor een extra stoere uitstraling! Met al meer dan zeventig jaar ervaring in het maken van lederen producten vinden wij de frametas voor de motor een van onze favorieten!

Chicago SL1030

149,95

Een compact zwart leren bagage-roltas voor achterop de motor.

Dakota SL1201

189,95

Grote fraai vormgegeven lederen motortas uitgevoerd in zwart rundleer

 

Denver SL1009

239,95

Een set van 2 universele stoere throw over motortassen met decoratieve concho

Detroit SL2007

269,95

Eyecatcher! Fraaie set van 2 zwart leren throw over motortassen van topkwaliteit

Indiana SL1050

44,95

Klassieke lederen toolrol uitgevoerd in zwart kwaliteitsleder met luxe lederrand

Een unieke frametas voor uw motor in onze webshop

In onze webshop vindt u diverse soorten handgemaakte motortassen. De frametas voor uw motor heeft over het algemeen een triangelvorm en wordt gesloten door middel van één of meerdere gespen. Wij maken frametassen van rund- en waterbuffelleer, die  beschikbaar zijn in het zwart en antiek bruin. Deze tassen functioneren goed als bagagetas voor uw motor. Spullen zoals uw sleutels, telefoon, portemonnee, eten en drinken, wilt u graag bij de hand hebben. Deze bergt u allemaal op in deze unieke tas. Wilt u ook een bijpassende leren zadeltas kopen? Dat kan ook bij ons! Uw motorritjes worden voortaan een stuk stijlvoller met onze lederen accessoires.

Ontdek de efficiëntie van onze accessoires

Bent u dol op motorrijden en wilt u hiervoor nog een luxe lederen frametas voor uw motor kopen? Bekijk dan onze webshop en kies uit vele opties. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over onze producten? Dan zijn we bereikbaar via +31 (0) 544-370037 of per de e-mail via info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!