Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Niets is zo leuk als op pad gaan met een handgemaakte lederen motortas. U vindt allerlei soorten en maten in de webshop van Stoverinck Lederwaren. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van lederen accessoires en andere producten.

Dit doen wij met echt leder van de hoogste kwaliteit, waardoor u hier lang plezier aan beleeft. Met onze handgemaakte motortas gaat u voortaan zorgeloos de weg op met uw motor!

Een handgemaakte motortas: een luxe uitstraling en enorm gebruiksgemak

Als u een motorrijder bent en graag lange afstanden rijdt, weet u dat u niet teveel bagage kunt meenemen. De laadruimte die u in een motor heeft, is nu eenmaal een stuk kleiner dan in een auto. Gelukkig kunt u met een handgemaakte motortas toch veel meenemen.

Bovendien zijn er allerlei soorten motortassen bij ons verkrijgbaar die u op verschillende plaatsen bevestigt. Zo vindt u in ons assortiment:

  • Een leren zadeltas;
  • Een bagagetas die u bijvoorbeeld op uw rug kunt dragen;
  • Een frametas;
  • Lederen toolrollen voor onder andere uw gereedschap.

Al onze tassen zijn op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en verkrijgbaar in het zwart en antiek bruin. Het is zelfs mogelijk om een aanvraag te doen voor een op maat gemaakte motortas, speciaal naar uw wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem een kijkje in onze webshop en bestel alle lederen accessoires die u graag wilt hebben voor op uw motor. Wij proberen altijd een zo snel mogelijke verzending te garanderen en zijn beschikbaar voor speciale verzoekjes of het beantwoorden van vragen.

U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of door een e-mail te sturen naar  info@stoverincklederwaren.nl.