• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

Niets is zo leuk als op pad gaan met een handgemaakte lederen motortas. U vindt allerlei soorten en maten in de webshop van Stoverinck Lederwaren. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van lederen accessoires en andere producten. Dit doen wij met echt leder van de hoogste kwaliteit, waardoor u hier lang plezier aan beleeft. Met onze handgemaakte motortas gaat u voortaan zorgeloos de weg op met uw motor!

Chicago SL1030

149,95

Een compact zwart leren bagage-roltas voor achterop de motor.

Dakota SL1201

189,95

Grote fraai vormgegeven lederen motortas uitgevoerd in zwart rundleer

 

Denver SL1009

239,95

Een set van 2 universele stoere throw over motortassen met decoratieve concho

Detroit SL2007

269,95

Eyecatcher! Fraaie set van 2 zwart leren throw over motortassen van topkwaliteit

Indiana SL1050

44,95

Klassieke lederen toolrol uitgevoerd in zwart kwaliteitsleder met luxe lederrand

Een handgemaakte motortas: een luxe uitstraling en enorm gebruiksgemak

Als u een motorrijder bent en graag lange afstanden rijdt, weet u dat u niet teveel bagage kunt meenemen. De laadruimte die u in een motor heeft, is nu eenmaal een stuk kleiner dan in een auto. Gelukkig kunt u met een handgemaakte motortas toch veel meenemen. Bovendien zijn er allerlei soorten motortassen bij ons verkrijgbaar die u op verschillende plaatsen bevestigt. Zo vindt u in ons assortiment:

Al onze tassen zijn op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en verkrijgbaar in het zwart en antiek bruin. Het is zelfs mogelijk om een aanvraag te doen voor een op maat gemaakte motortas, speciaal naar uw wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem een kijkje in onze webshop en bestel alle lederen accessoires die u graag wilt hebben voor op uw motor. Wij proberen altijd een zo snel mogelijke verzending te garanderen en zijn beschikbaar voor speciale verzoekjes of het beantwoorden van vragen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of door een e-mail te sturen naar  info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!