Welkom bij Stoverinck Lederwaren!
Stoverinck Lederwaren is gesloten van 22 juli tot 5 augustus 2024.

DE MOOISTE KOEIENHUIDEN VOOR JOUW INTERIEUR

Ontdek onze tijdloze en elegante koeienhuiden voor jouw interieur. Onze prachtige collectie koeienhuiden voegt een vleugje natuurlijke warmte en luxe toe aan elke ruimte. 

Waan jezelf in een stijlvolle oase. Elke koeienhuid kenmerkt zich door z’n eigen en unieke schoonheid. Geen één koeienhuid is hetzelfde, waardoor je een exclusief accent aan jouw interieur toevoegt.

Of je nu op zoek bent naar een opvallend vloerkleed of een verfijnd decoratief element voor aan de muur, onze koeienhuiden passen perfect in elke setting.

 

Stijlvolle Koeienhuiden

Kies uit een scala aan kleuren en patronen om naadloos aan te sluiten bij jouw persoonlijke stijl.

Van tijdloos zwart-wit tot warme bruintinten, onze koeienhuiden zijn om te harmoniëren met diverse interieurontwerpen.

Duurzame en Natuurlijke Koeienhuiden

We hechten waarde aan duurzaamheid en streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren. 

Onze koeienhuiden zijn een restproduct van de vleesindustrie en worden op verantwoorde wijze verwerkt tot prachtige, duurzame decoratieve stukken.
De koe wordt niet geslacht vanwege de vacht.

De echte koeienhuiden van hoge kwaliteit zijn afkomstig van Normandische koeien. Naderhand zijn de koeien geëxporteerd naar Zuid-Afrika waar ze vrij rondliepen in de natuur.

Makkelijk te onderhouden Koeienhuiden

Geniet van de luxe van koeienhuiden zonder gedoe. Onze huiden zijn eenvoudig te onderhouden, en regelmatig stofzuigen is vaak al voldoende om ze in optimale staat te houden.

Betaalbare Koeienhuiden

Voeg een vleugje natuurlijke pracht toe aan je leefruimte met onze hoogwaardige koeienhuiden. Ontdek de perfecte balans tussen elegantie en comfort, en transformeer je huis in een uitnodigende en stijlvolle omgeving.

De koeienhuiden zijn te bestellen op aanvraag of shop in onze virtuele showroom.

Een koeienhuid vanaf € 170,-