• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

De lederen bagagerol: u kent hem misschien wel. Het item dat vaak gebruikt wordt op de motor lijkt in eerste instantie een kleine, harde, lederen koker met gespen. Toch passen er veel meer spullen in dan u aanvankelijk dacht. Daarom krijgt deze lederen tas ook de benaming bagagerol. Hij is ideaal om uw belangrijkste spullen in mee te nemen als u een ritje gaat maken op de motor. Bij Stoverinck Lederwaren maken we deze rol helemaal zelf van kwalitatief hoogstaand leder. U heeft keuze uit diverse soorten en heeft er jarenlang plezier van!

Chicago SL1030

149,95

Een compact zwart leren bagage-roltas voor achterop de motor.

Dakota SL1201

189,95

Grote fraai vormgegeven lederen motortas uitgevoerd in zwart rundleer

 

Denver SL1009

239,95

Een set van 2 universele stoere throw over motortassen met decoratieve concho

Detroit SL2007

269,95

Eyecatcher! Fraaie set van 2 zwart leren throw over motortassen van topkwaliteit

Indiana SL1050

44,95

Klassieke lederen toolrol uitgevoerd in zwart kwaliteitsleder met luxe lederrand

De functionele lederen bagagerol zorgt voor een nieuwe manier van opbergen

De lederen bagagerol is net als de lederen toolrol een ronde tas om uw spullen in te doen als u op de motor gaat rijden. U wilt op de motor natuurlijk grote bewegingsvrijheid en daarom is het niet aan te raden om veel zware bagage op uw rug of aan uw armen te hebben. De lederen bagagerol biedt de oplossing voor u om alle belangrijke kleine spullen mee te nemen en deze dicht bij u te houden. De overige spullen kunnen in de opbergruimte van uw motor. Al meer dan zeventig jaar specialiseren wij ons in het maken van lederen producten, zoals lederen motortassen. We hebben hier een ruim aanbod van en omdat leer nooit precies hetzelfde is, heeft u altijd een uniek exemplaar. Het is zelfs mogelijk om een lederen bagagerol op maat te laten maken. Geef uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag!

Kies uit de vele mogelijkheden voor uw motor

Bestel uw lederen bagagerol voor uzelf of geef het als relatiegeschenk aan een ander. U ziet eenvoudig ons hele aanbod in de webshop, bestelt met een paar klikken uw item en wij zorgen voor een snelle bezorging. Wilt u zelf een tas door ons op maat laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 544-370037 of door een e-mail te sturen naar info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!