Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Met een lederen toolrol heeft u binnen een handomdraai al uw materiaal en spullen bij elkaar verzameld en compact opgeborgen. De lederen toolrol is ideaal om te gebruiken op de motor of op een ander vervoersmiddel waar u weinig opbergruimte heeft.

Bij Stoverinck Lederwaren maken we deze helemaal met de hand, samen met diverse anderen leren accessoires. U heeft de keuze uit een breed scala aan producten die er stuk voor stuk voor zorgen dat u voortaan met stijl op de motor zit!

Handige lederen toolrool

Doordat wij al onze producten met de hand maken van echt rund- en waterbuffelleer, garanderen we u dat we de hoogste kwaliteit leveren. Wij hebben al vele jaren ervaring in deze sector en zorgen daarom altijd voor waterdichte, stevige producten die lang meegaan.

Doordat deze lederen toolrol gemaakt wordt van leer, zal uw product altijd uniek zijn. Leer is namelijk nooit precies hetzelfde. U heeft de keuze uit diverse soorten en kleuren lederen bagagerollen met een of meerdere gespen om hem te sluiten.

U bergt uw bagage eenvoudig op door de tas vervolgens weer op te rollen en deze goed te bevestigen met de bijgeleverde riemen. Als het om bagagetassen voor de motor gaat, weten wij altijd waar we het over hebben!

Ga voor een zwarte of bruine tas van eersteklasleer

Ziet u de lederen toolrol vaker voorbij komen en wilt u deze graag zelf kopen? Bestel hem dan nu eenvoudig via onze webshop tegen de scherpste prijzen.

Wilt u er zelf een laten personaliseren als cadeau voor een ander of voor uzelf? Dat kan uiteraard ook. U kunt dan het beste contact met ons opnemen via +31 (0) 544-370037 of via info@stoverincklederwaren.nl.