• Handgemaakte producten op maat gemaakt
  • Geef een persoonlijk cadeau
  • Ook verzonden naar het buitenland

Wilt u iemand een fles wijn cadeau doen en hiervoor een bijpassende lederen wijnfleshouder kopen? In de webshop van Stoverinck Lederwaren vindt u verschillende wijnfleshouders. Deze worden met de hand gemaakt in ons atelier in Lichtenvoorde. Een wijndrager maakt een fles wijn een uniek geschenk voor uw zakelijke relaties en een ideaal cadeau voor een jarige!

Bierdrager Biertje to go bouwpakket voor 6 flessen SL 2020

22,50

Biertjes to go!
Stoverinck’s Biertje to go bouwpakket stoere echt lederen bierfleshouder voor 6 flesjes uitgevoerd in uniek antiek bruin leer  een origineel cadeau
Leuk om te krijgen , leuk om te maken

Inhoud niet inbegrepen

Blikdrager leer Bliktraeger 6 pack SL 2025

29,50

Stoverincks  stoere echt lederen Bliktraeger geschikt voor 6 blikjes bier of frisdrank uitgevoerd in uniek antiek bruin leer.

Biertjes of frisdrank to go

Inhoud niet inbegrepen

Lederen Wijndrager Winetraeger enkel SL 2031

14,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder van eersteklas leer in schitterende cognackleur.

Inhoud niet meegeleverd

Lederen Wijndrager Winetraeger voor 2 flessen SL 2036

17,95

Stoverincks luxe lederen wijnfleshouder voor 2 flessen wijn van eersteklas leer in schitterende cognac kleur.

Inhoud niet meegeleverd

Leren cadeau toolbag SL 2050

56,50

Luxe lederen cadeau toolbag van topkwaliteit volnerf leer in fraaie cognackleur
excl. inhoud

 

Een lederen wijnfleshouder kopen van eersteklas volnerfleer

Al zeventig jaar ontwerpt Stoverinck Lederwaren relatiegeschenken en interieurproducten, zoals plankdragers. Hierdoor kunt u bij ons een wijnfleshouder met leer van de beste kwaliteit kopen. In onze webshop vindt u houders voor één of twee flessen wijn die zijn gemaakt van volnerfleer. Dit leer staat bekend om zijn stevige en duurzame eigenschappen. Zo bent u zeker van een uniek cadeau dat lang mooi blijft. Bovendien leveren wij de wijnfleshouder in een prachtige cognackleur. Dit geeft het product een luxe uitstraling. Voor de bierliefhebbers hebben wij tevens lederen bierhouders en dragers voor blikjes. Een fles wijn of bier cadeau geven was nog nooit zo leuk!

Bestel nu een luxe wijnfleshouder

Wie maakt u blij met dit luxe cadeau? U kunt de lederen wijnfleshouder kopen in onze webshop.  Bent u op zoek naar een ander product op maat van leer of heeft u vragen over onze wijnfleshouders?  Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 544-370037 of per e-mail op info@stoverincklederwaren.nl.

Vragen?

Verstuur bericht!