Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Wilt u iemand een fles wijn cadeau doen en hiervoor een bijpassende lederen wijnfleshouder kopen? In de webshop van Stoverinck Lederwaren vindt u verschillende wijnfleshouders.

Deze worden met de hand gemaakt in ons atelier in Lichtenvoorde. Een wijndrager maakt een fles wijn een uniek geschenk voor uw zakelijke relaties en een ideaal cadeau voor een jarige!

Een lederen wijnfleshouder kopen van eersteklas volnerfleer

Al zeventig jaar ontwerpt Stoverinck Lederwaren relatiegeschenken en interieurproducten, zoals plankdragers. Hierdoor kunt u bij ons een wijnfleshouder met leer van de beste kwaliteit kopen. In onze webshop vindt u houders voor één of twee flessen wijn die zijn gemaakt van volnerfleer.

Dit leer staat bekend om zijn stevige en duurzame eigenschappen. Zo bent u zeker van een uniek cadeau dat lang mooi blijft. Bovendien leveren wij de wijnfleshouder in een prachtige cognackleur. Dit geeft het product een luxe uitstraling.

Voor de bierliefhebbers hebben wij tevens lederen bierhouders en dragers voor blikjes. Een fles wijn of bier cadeau geven was nog nooit zo leuk!


Bestel nu een luxe wijnfleshouder

Wie maakt u blij met dit luxe cadeau? U kunt de lederen wijnfleshouder kopen in onze webshop.  Bent u op zoek naar een ander product op maat van leer of heeft u vragen over onze wijnfleshouders? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 544-370037 of per e-mail op info@stoverincklederwaren.nl.