Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Een leren zadeltas voor op de motor heeft een stoer en trendy imago en is tevens handig in gebruik. Bij Stoverinck Lederwaren maken we diverse soorten zadeltassen van écht leder en zorgen we altijd voor de hoogste kwaliteit.

De leren zadeltas is eenvoudig op uw motor te bevestigen en u kunt er al uw essentiële spullen in kwijt. Als u een bijrijder achterop heeft, heeft diegene tevens geen last van de tas en bij slecht weer blijven uw spullen droog, want onze tassen zijn waterdicht. Alles wat u nodig heeft voor het opbergen van uw bagage vindt u bij ons!

Al uw behoeften in één met deze leren zadeltas voor op uw motor

De zadeltassen die wij met liefde voor u maken, zijn beschikbaar in zowel rund- als waterbuffelleer en verkrijgbaar in het zwart en antiekbruin. De leren zadeltas past op zo goed als iedere motor. Als u een motor van een uitzonderlijk formaat heeft, kunt u ons zelfs vragen om een tas op maat voor u te maken!

Wij zijn als specialist in lederwaren op de hoogte van alle nieuwe trends als het aankomt op lederen accessoires en daarom bieden wij alles wat u nodig heeft op de motor. Wilt u bijvoorbeeld naast een leren zadeltas een frametas kopen om nóg meer spullen kwijt te kunnen?

Ook deze vindt u in diverse soorten leer en kleuren in onze webshop. Wij helpen u graag stijlvol de weg op te gaan!

Berg uw spullen efficiënt op met onze accessoires

Houdt u van lederen producten en wilt u deze graag kopen? Bekijk dan ons aanbod en bestel alles wat u graag wilt hebben. Van een leren zadeltas voor de motor tot een lederen wijnfleshouder: u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons.

Heeft u speciale wensen of andere vragen over onze dienstverlening? Bel dan naar +31 (0) 544-370037 of stuur een e-mail naar info@stoverincklederwaren.nl. Wij zien uw bestelling graag tegemoet komen.