Welkom bij Stoverinck Lederwaren!

Wilt u plankdragers van echt leer in de kleuren zwart, cognacbruin of antiekbruin kopen? Schapdragers van leder geven zowel een stijlvolle als stoere uitstraling. In ons atelier in Lichtenvoorde creëren we al sinds 1946 de mooiste interieurproducten en relatiegeschenken.

Hiervoor gebruiken we leer van de hoogste kwaliteit. Voor de schapdragers wordt leder van volnerf gebruikt. Dit leer staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, waardoor u al uw decoratie of keukengerei kwijt kunt op uw planken!

Plankdragers in diverse kleuren leer kopen

In onze webshop kunt u plankdragers in diverse kleuren leer kopen. Al de schapdragers van leder van Stoverinck Lederwaren worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Hierdoor hangt u uw planken of schappen eenvoudig op.

Bovendien zijn ze voorzien van ringen voor extra stevigheid. Dit maakt het een mooi ophangsysteem met een industrieel uiterlijk. De dagen dat u tegen saaie stalen plankdragers aan kijkt, zijn dus voorbij!

Naast schapdragers koopt u bij ons ook andere relatiegeschenken van leder

Naast plankdragers kunt u bij ons ook andere relatiegeschenken van leer kopen. Deze worden met de hand gemaakt met passie voor de ambacht. Zo geeft u een uniek geschenk cadeau. In onze webshop vindt u onder andere het volgende aanbod relatiegeschenken en handgemaakte producten:

  • Wijnfleshouders voor één of twee wijnflessen;
  • Bierhouders en bliktraegers met lederen riem;
  • Diverse zadeltassen en een lederen toolrol voor achterop uw motor
  • Diverse bureauaccessoires van leer, zoals muismatten